Op til 50% ekstra rabat,Klik her for at få kuponkoden

lav dit eget hjemmelavet cover til Alcatel 3v (2019) med billede

Del
Log ind for at tjene Reward Points for deling!
View as Gitter Liste

3 Varer

pr. side
Indstil faldende retning
View as Gitter Liste

3 Varer

pr. side
Indstil faldende retning

Vær anderledes, vær unik: Shop efter kategori fra vores brede udvalg af 10.000+ personlige produkter!

lav dit eget hjemmelavet cover til Alcatel 3v (2019) med billede
At skabe en unik beskyttelse til ens Alcatel 3v (2019) smartphone behøver ikke nødvendigvis at koste en formue. Med DIY hjemmelavet covers er det nu muligt at skræddersy en æstetisk dæksel med dit yndlingsbillede - og det samtidig med helt personligt touch.

DIY hjemmelavet covers kan fremstilles med hjælp af en række forskellige materialer såsom silikone, plastik eller læder, afhængig af ens præference. Når man har bestemt sig for ens foretrukne materiale, kan man med hjælp af en foto printer, direkte importerer sit eget billede til computeren, udvælge et billede, en tekst eller begge dele til at personalisere coveret. Derefter kan man gå i gang med at designe ens unikke beskyttelse.

Fordi man selv designer ens cover, kan man sikre at coveret passer perfekt til ens Alcatel 3v (2019), dækker for alle knapper og porte, hvilket giver en optimal beskyttelse mod fald og stød. Det hjemmelavet cover kan samtidig reflektere ens personlige stil og afspejle dine interesser og personlighed. Endvidere kan det være en originel gaveidé, hvor man kan designe et cover med en gruppe billeder med venner og familie, der vil beskytte ens enhed, samtidig med at man bevarer ensd hjerter og sjæle på ens smartphone, og hvor ens omgangskreds vil værdsette gaven.

DIY hjemmelavet covers giver mulighed for at fremvise ens kreativitet og skabe en personaliseret beskyttelse, som garanterer at din Alcatel 3v (2019) skiller sig ud fra mængden.